LINGUA ROMANICA

DAFRRO

Persondatapolitik

 

Lingua Romanica beskytter fortroligheden af de persondata, som vi behandler i vores daglige arbejde i forbindelse med oversættelses- og tolkeopgaver.

 

Vi følger både tekniske og administrative procedurer for at sikre, at vi til enhver til overholder gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

De persondata, som vores kunder stiller til rådighed for os i forbindelse med løsning af deres oversættelses- eller tolkeopgaver, bruges udelukkende til løsning af den konkrete opgave.

 

Vi videregiver ikke persondata, som vi har modtaget fra vores kunder, uden deres udtrykkelige samtykke.

 

Persondata opbevares af os kun i det tidsrum, som er tilladt efter lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige for vores virksomhedsdrift.

 

Vores kunder har til enhver tid ret til at kontakte os for at få indsigt i, hvilke persondata der er registreret om dem hos Lingua Romanica og kan kræve, at de pågældende data bliver slettet eller reduceret. Henvendelse herom kan ske på mailadressen: mail@linguaromanica.dk. Hvis vores kunder ønsker at klage over den måde, vi behandler deres persondata på, har de mulighed for at kontakte Datatilsynet via www.datatilsynet.dk.

 

 

Alhambravej 16 DK-1826 Frederiksberg C

Telefon: +45 20 12 93 11 mail@linguaromanica.dk www.linguaromanica.dk

DK 11419151